Dol viquipedista: descansa en pau, Adrià

El passat divendres 5 de juny de 2020 ens va deixar el nostre jove amic i viquipedista Adrià Girbés Ferrer, natural d’Algemesí, a 26 anys.

L’Adrià, àlies “Hienafant”, era un usuari molt participatiu que va arribar a crear 1.013 articles nous creats. Alguns dels seus articles d’ençà que es registrà el 2015 han estat Sistema Arxivístic ValenciàBiblioteca digitalQinggongMitologia coreana ‎o Documentació de la Unió Europea.

La seua passió viquipedista ha permès de visibilitzar la llengua i cultura valencianes als projectes Wikimedia amb més de 23.000 edicions.

De part de la comunitat viquipedista en valencià volem expressar el nostre sincer condol a tota la seua família i amistats. El trobarem immensament a faltar: la seua marxa ens encoratja encara més a seguir el seu exemple de compromís i passió en el voluntariat.

Una gran peça del trencaclosques de la Viquipèdia serà sempre teua, Hienafant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *